Voorspellingen Urker bijna Goddelijk

Discussies over damsport (in het Nederlands)
Post Reply
Urker
Posts: 172
Joined: Thu Jun 30, 2005 11:53

Voorspellingen Urker bijna Goddelijk

Post by Urker » Thu May 17, 2007 19:26

De damwereld met al zijn vreemde schepselen zou voor altijd onwetend zijn gebleven. Blufpikjes als Elenblaas en zijn textielvrindjes bepalen het beeld gelijk Bush geloof hecht aan zijn eigen schepping. Zelfs God bracht geen redding en spoedig zal de aarde en het totale omhulsel wederom woest en ledig zijn. Het door Wiersma en Sijbrands zo geduldig en vol deskundigheid opgezette positieve image van de damsport is in korte tijd te grabbel gegooid door poenerige types. Macht en alcohol gecomineerd met een niet te overtreffen gebrek aan inzicht. Zelfs het flikkerlichtje dat De Witt uitstraalt is hierbij vergeleken zelfs verblindend. Maar nu is er Urker, een man met visie, charisma, kennis van zaken, een man met een gave. Slechts hij, alleen hij, voorspelde de instorting van patatgeneratieblaag Thijssen. Slechts hij voorspelde de heldenrol van Pierre, zeer bekend van zijn potjes op VOG waarin hij met kneuterig gemak Mijer uit zijn zeemleren wielerbroekje speelde. En slechts Urker kent de eindstand reeds nu. En de gevolgen. Chichow 3 ronden voor het einde reeds kampioen. Thijssen zal volledig imploderen en zelfs buitenaardse hulp gaan inroepen. Niet Dolfing maar Keesje T is de nieuwe Jannes. 4 nederlagen op dit wk zal zijn lot zijn. Pas in het voorjaar 2013 zal hij in Sao Paulo alsnog de titel grijpen.

Vraagje
Posts: 858
Joined: Sat Oct 18, 2003 11:45

Post by Vraagje » Thu May 17, 2007 19:32

Wie is Pierre dan op VOG?
De meest gehate dammer allertijden.

Urker
Posts: 172
Joined: Thu Jun 30, 2005 11:53

Post by Urker » Thu May 17, 2007 19:42

Nou Urker, u gaat weer erg ver met uw gebrabbel. Als u nu iets geschreven had over het ttoale deelnemersveld Allah. Maar nee, u neemt slechts Thijssen op de korrel. Waarom zwijgt jullie Urker over de anderen? Denkt U ook niet urker dat er meer te melden is, is dit niet een zeer bijzonder wk. Denkt alleen al eens aan sommige van die autistisch ogende mannetjes. Georgiev imiteert Balkenende. Schwarzman doet een hijgende bouvier na. Scholma een mobiele rookmelder die telkens na het blussen pas aanslaat. Valneris die lijkt op een depressieve schemerlamp. Akker die zijn zaad droog houdt bij gebrek aan opties. Ook hier is Alexei weer de enige echte vent.

Ratingrunner
Posts: 80
Joined: Tue Aug 03, 2004 15:24

Re: Voorspellingen Urker bijna Goddelijk

Post by Ratingrunner » Thu May 17, 2007 19:45

Urker wrote:De damwereld met al zijn vreemde schepselen zou voor altijd onwetend zijn gebleven. Blufpikjes als Elenblaas en zijn textielvrindjes bepalen het beeld gelijk Bush geloof hecht aan zijn eigen schepping. Zelfs God bracht geen redding en spoedig zal de aarde en het totale omhulsel wederom woest en ledig zijn. Het door Wiersma en Sijbrands zo geduldig en vol deskundigheid opgezette positieve image van de damsport is in korte tijd te grabbel gegooid door poenerige types. Macht en alcohol gecomineerd met een niet te overtreffen gebrek aan inzicht. Zelfs het flikkerlichtje dat De Witt uitstraalt is hierbij vergeleken zelfs verblindend. Maar nu is er Urker, een man met visie, charisma, kennis van zaken, een man met een gave. Slechts hij, alleen hij, voorspelde de instorting van patatgeneratieblaag Thijssen. Slechts hij voorspelde de heldenrol van Pierre, zeer bekend van zijn potjes op VOG waarin hij met kneuterig gemak Mijer uit zijn zeemleren wielerbroekje speelde. En slechts Urker kent de eindstand reeds nu. En de gevolgen. Chichow 3 ronden voor het einde reeds kampioen. Thijssen zal volledig imploderen en zelfs buitenaardse hulp gaan inroepen. Niet Dolfing maar Keesje T is de nieuwe Jannes. 4 nederlagen op dit wk zal zijn lot zijn. Pas in het voorjaar 2013 zal hij in Sao Paulo alsnog de titel grijpen.
Rustig maar Fred van Amersfoort. Als je zo doorgaat stik je straks nog in je eigen braaksel.

Post Reply