NK Benjamins 2020 zaterdag 9 mei 2020

Post Reply
Robert
Posts: 7
Joined: Mon Jun 23, 2014 15:38
Real name: Robert-Jan van den Akker
Location: Culemborg
Contact:

NK Benjamins 2020 zaterdag 9 mei 2020

Post by Robert » Thu Jan 23, 2020 18:05

Beste (toekomstige) dammers, ouders, jeugdleiders, secretarissen en andere geïnteresseerden,

Betreft: NK Benjamins 2020, te Culemborg zaterdag 9 mei 2020
Damvereniging Denk en Zet organiseert voor het 11e jaar op rij het NK dammen voor Benjamins. Benjamins zijn kinderen geboren in 2012 of later. Zij mogen dit jaar dus niet ouder zijn dan 8 jaar.
Er wordt gespeeld op zaterdag 9 mei, te Culemborg. De precieze locatie volgt nog.
De aanvang is om 11.30u en rond 17.00u beginnen we met de prijsuitreiking. Alle deelnemende kinderen spelen negen dampartijen. Vanaf 10.30u zal de speelzaal open zijn.

Er zal dit jaar in een groep gespeeld worden, met twee subklassementen, één voor jongens en één voor meisjes. Na afloop worden er dus ook twee kampioenen gehuldigd. Voor alle deelnemers is er een beker, voor de nummers één, twee en drie bij de jongens en bij de meisjes natuurlijk een extra grote. In totaal hopen we op ongeveer 40 tot 50 deelnemers uit het hele land.
Aanmelding
Je kunt je aanmelden voor het NK Benjamins via een email naar denkenzet@live.nl. Vermeld bij je aanmelding duidelijk de voornamen, achternamen, adressen, geboortedata en emailadressen.

Verdere informatie
Iedereen die geboren is in 2012 of later mag meedoen. Je hoeft dus geen lid te zijn van een damvereniging. Hopelijk gaan jeugdleiders, ouders en andere betrokkenen langs basisscholen om te kijken of er kinderen zijn die willen komen dammen. Het is wel vereist dat ze de spelregels al kennen!
Als je komt dan mag je natuurlijk je ouders of andere familie meenemen. Tijdens het dammen mogen die wel kijken, maar niet praten!

Zaterdag 9 mei, 11.30u – 17.00u. Zaal gaat open om 10.30u.
Locatie: volgt nog. In ieder geval in Culemborg
Opgeven via: denkenzet@live.nl, uiterlijk maandag 9 maart.
Vragen/opmerkingen: neem contact op met Robert-Jan van den Akker 06-15433913
Je hoeft nog geen lid te zijn van een vereniging. Neem gerust iemand mee die ook potjes wil dammen of die wil komen kijken! Inschrijfgeld voor deelnemers is € 7,50 p.p.

Hopelijk tot snel, groeten van damvereniging Denk en Zet Culemborg!!
Ga naar www.denkenzet.nl, mail naar denkenzet@live.nl of volg ons op Facebook!

Robert
Posts: 7
Joined: Mon Jun 23, 2014 15:38
Real name: Robert-Jan van den Akker
Location: Culemborg
Contact:

Re: NK Benjamins 2020 zaterdag 9 mei 2020

Post by Robert » Wed Apr 08, 2020 17:56

Uitstel / afgelasting NK dammen Benjamins door organisatie Denk en Zet Culemborg

In navolging van vele evenementen, verenigingen en instellingen willen ook wij als damvereniging onze verantwoordelijkheid nemen en duidelijkheid bieden. Sámen moeten wij optreden tegen dit virus en socialisatie en contact met anderen (helaas) beperken. Ook het NK Benjamins valt hier wat ons betreft onder.
Concreet houdt dit in dat wij tot nader order het NK Benjamins uitstellen / afgelasten. Tot nader order: afhankelijk van wanneer wij als samenleving én damvereniging het weer veilig en verstandig achten dit super leuke toernooi te organiseren. Ook is dit afhankelijk van de ruimte op de damkalender t.z.t.
Wij verwachten dit toernooi te organiseren/houden zodra het kan, maar dit zal niet voor de zomervakantie zijn.

Wij hopen op uw begrip. Spreidt het a.u.b. voort, zodat wij hopelijk niemand teleurstellen.
Wel willen wij u verwijzen naar de mogelijkheden om online dammen mogelijk te maken. Zo kunt u uw kinderen, jeugdleden, maar ook zelf dammen op www.damz.nl (trainen, speluitleg en leuke weetjes) en www.lidraughts.org (wedstrijden tegen andere mensen, wel meer gericht op volwassenen).

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen rondom het dammen in Culemborg, het NK Benjamins en andere interessante ontwikkelingen op het gebied van dammen, volgt u ons dan op Facebook: https://www.facebook.com/DeZCulemborg/ of Instagram: @denkenzet of kijk onze website: www.denkenzet.nl

NK dammen Benjamins
Zaterdag 9 mei 2020
GAAT NIET DOOR

Namens de toernooi organisatie dank voor uw interesse in dit toernooi, wij hopen u in de toekomst te verwelkomen.
Vriendelijke groeten,
Robert-Jan van den Akker

Post Reply