Będę pisał po Polsku. Drogi Bercie serdecznie przepraszam jeżeli się na mnie obraziłeś, ja po prostu jestem człowiekiem szczery. Nie potrzebnie odrazy nazwałem Cię kłamcą. Nie znam Cię ani prywatnie ani w codziennym Twoim życiu, dlatego lepiej było trzeba napisać że nie dotrzymałeś obietnicy którą napisałeś na forum niż to że jesteś kłamcą. Jeżeli się przez to obraziłeś a wiem że tak bo napisałeś to na forum to serdecznie Cię przepraszam. Zapraszam ponownie na forum abyś mógł pisać swoje posty wraz z Gerardem Taillem, oraz z innymi użytkownikami tego forum. Jeszcze raz serdecznie przepraszam Bert.
Krzysztof Grzelak.
Bert Tuyt
-
- Real name: Krzysztof Grzelak
-
- Real name: Krzysztof Grzelak
Re: Bert Tuyt
Dear Berta, I sincerely apologize if you offend me, I'm just a sincere man. I did not need a repugnance to call you a liar. I do not know you either privately or in your everyday life, so it was better to write that you did not keep the promise you wrote on the forum than that you are a liar. If you have insulted this and I know that because you wrote it on the forum, I sincerely apologize to you. I invite you again on the forum so that you can write your posts with Gerard Taill and other users of this forum. Once again, I'm sorry Bert.
Krzysztof Grzelak.
Krzysztof Grzelak.